Szolgáltatásaink

TERVEZÉS   formatervezés  ּ   3D modellezés  ּ   AR vizualizáció  ּ   technologizálás

Az InnoSteel Design csapata a megbízói igények alapján végigkísérni az termékek életútját a formatervezéstől kezdve, a modellezésen keresztül, a gyártáson át egészen a kihelyezésig.

GYÁRTÁS   gyártástervezés  ּ   gyártás  ּ   kivitelezés

Amennyiben megbízóink konkrét elképzelésekkel érkeznek hozzánk természetesen már kész tervek alapján is el tudjuk készíteni a megbízóink álmait, illetve végigkísérjük a folyamatot egészen a helyszíni installálásig.

TANÁCSADÁS   a koncepció megszületésétől az átadásig

Nagy hangsúlyt helyezünk arra is, hogy ne csupán gyártóként legyünk jelen, hanem egyfajta tanácsadóként is. Hiszen nem ritka, hogy a megbízó ötletei jók, de a megvalósítás során másfajta technológiára van szükség. Előfordul, hogy egyedi méretezés szükséges, más anyaghasználatra vagy korrózióvédelemre van szükség.

SAJÁT TERMÉKPORTFÓLIÓ   hosszú élettartam  ּ   fenntarthatóság  ּ   innováció  ּ   design

A fent részletezett tervezési és kivitelezési szolgáltatás mellett egyre bővülő termékportfóliónkból is válogathatnak megrendelőink. Az InnoSteel Design speciális technológiával készített kültéri bútorai, növénytartói és dekorációs elemei szerves részei a kerteknek, teraszoknak, vagy bármilyen zöld területnek. Számunkra a fém az az anyag, amelynek segítségével összekapcsolható a belső enteriőr a kerttel, terasszal, ezáltal „meghosszabbítva” az épületek élőterét.


Rólam

Szeretem a fémet. Imádom, ahogy átalakul, izgalommal nézem, amint megszelídül a formázás során és a színek által. Az Innosteel Design munkáiban folyamatosan tanúja lehetek ennek a különleges átalakulásnak, melynek az eredménye mindig egy magas minőséget és értéket képviselő lakberendezési vagy kertépítészeti elem. Hiszem, ügyfeleinknek is olyan örömöt és szépséget teremtenek a munkáink, mint amit az életre hívásuk jelent számunkra.

A fémek ismerete és megmunkálása nagyon sokszínű terület. A korrózióvédelemmel, felületkezeléssel, lemezmegmunkálási technológiákkal kapcsolatos szerteágazó tudás birtokában alkotjuk meg azokat a termékeket, amelyek megvalósításával Ügyfeleink hozzánk fordulnak.

Acélból készült, igényes formavilágú, változatos funkciójú és felületű termékekhez itthon még mindig nehéz hozzájutni. Oldalunkon igyekszünk bemutatni azt a sokféle felhasználási lehetőséget, mellyel otthonunkat, kertünket vagy akár munkahelyi környezetünket dekorálhatjuk.