Rólunk

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlesztések iránt, új technológiák, új trendek után kutatva
Szeretem a fémet. Imádom ahogyan átalakul, izgalommal nézem, amint megszelídül a formázás során és a színek által. Az Innosteel Design munkáiban folyamatosan tanúja lehetek ennek a különleges átalakulásnak, melynek az eredménye mindig egy magas minőséget és értéket képviselő lakberendezési vagy kertépítészeti elem. Hiszem, ügyfeleinknek is olyan örömöt és szépséget teremtenek a munkáink, mint amit az életre hívásuk jelent számunkra.
A fémek ismerete és megmunkálása nagyon sokszínű terület. A korrózióvédelemmel, felületkezeléssel, lemezmegmunkálási technológiákkal kapcsolatos szerteágazó tudás birtokában alkotjuk meg azokat a termékeket, amelyek megvalósításával Ügyfeleink hozzánk fordulnak.

Acélból készült, igényes formavilágú, változatos funkciójú és felületű termékekhez itthon még mindig nehéz hozzájutni. Oldalunkon igyekszünk bemutatni azt a sokféle felhasználási lehetőséget, mellyel otthonunkat, kertünket, teraszunkat vagy akár munkahelyi környezetünket dekorálhatjuk.


Kincses Ildikó

Zöld teraszok – zöldebb városok 

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az épített környezetbe a zöldfelületek beemelése, városaink visszakapcsolása az ökoszisztémába. Ehhez a törekvéshez kívánunk mi is csatlakozni az Innosteel Design Gourmet termékportfólió létrehozásával, mellyel zöldfelületek kialakításához kínálunk időtálló és személyre szabható termékportfóliót. Célunk szerepet játszani az élhetőbb és fenntarthatóbb városok létrehozásában, termékfejlesztéseinkkel támogatni ezt a törekvést.

A terasz a belső tér és a kert, külvilág találkozási pontja, ahol a több szakma tudása fonódik egybe. A tér kialakításának harmonizálnia és kapcsolódnia kell a belső terek hangulatához, másrészt a növények tudatos kiválasztásához és a kinti tér műszaki tervezéséhez további szakemberek bevonására van szükség. A portfólió időtálló és moduláris elemeivel ennek a térnek a kialakításához kívánunk megoldási javaslatokat adni.

A termékvonal alapját az emelt ágyás elemek és rendszerek képezik, a portfólió többi eleme az ehhez kapcsolódó terek funkcionális és harmonikus berendezését szolgálják.