Pályázat

Projekt címe: InnoSteel Design versenyképességének növelése

Kedvezményezett neve: TECHNODRILL COOPERATION Technológiai Gépészeti Csőszerelő Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Szerződött támogatás összege: 68 600 000 Ft

A támogatás mértéke: 70%

Projekt tartalmának bemutatása: A beruházással technológiai megújulás valósult meg, mely keretében beszerzésre kerülnek a tevékenységünket segítő eszközök, berendezések és megvalósult a marketing tanácsadás és márkaépítés. A projekt hatására termelékenység növelése, kapacitásbővítés valósult meg az egyedi design bútorgyártás területén bértámogatással. Kialakult az Innosteel Design brand az iparjogvédelmi tanácsadás igénybevételével.

Projekt befejezése: 2022.06.21.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.14-20-2021-00112

Kedvezményezett neve: TECHNODRILL COOPERATION Kft.

A fejlesztés tárgya, célja: TECHNODRILL COOPERATION Kft. technológiai fejlesztése

Szerződött támogatási összeg: 9 452 380 Ft

Projekt tartalmának részletes bemutatása: A projekt fő célja telephelyünk modernizációja technológiai fejlesztésekkel, melyek vállalkozásunk jövedelmezőségét és stabilitását a jövőben biztosítani fogják.

A projekt főbb eleme: A technológiai fejlesztés keretében új eszközök beszerzését tervezzük, melyek mindegyike az egyéb bútorgyártás technológiáját fogja képezni, elősegíteni. A cégnek lehetősége lesz rozsdamentes acél, alumínium, Cor-Ten acél, szénacél lemezek minőségi megmunkálására. A beruházással a termelési folyamat gyorsabb és hatékonyabb lesz, mellyel a piacon előrelépés érhető el. A projekt megvalósításához külső projektmenedzsert bízunk még meg.

Támogatás intenzitása: 70%

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.10.30.

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02028