LÉGY AZ OTTHONOD KIRÁLYA! – FÉM DESIGN KÍVÜL-BELÜL

Az emberiség nagy vívmánya, ahogy uralja az elemeket. Szeretjük a víz látványát és közegét, a kandallóban ropogó tűz hangját és melegét, a burkolatok erezetét, a megmunkált fa környezetét.
Voltak idők, amikor a fém, mint építészeti és design elem az uralkodó elit kiváltságai közé tartozott, ezért hiszik azt sokan még ma is, hogy nem engedhetik meg maguknak. Pedig korunk technikái annyi új lehetőséget kínálnak, hogy a képzeletnek és a vágyaknak csak a megfelelő szakember hiánya szabhat gátat. Az InnoSteel Design ebben segít. Az 2018 októberében szervezett OTTHON Design Ősz kiállításon egy egész InnoSteel Design otthonnal vettünk részt.

A sikeres bemutatkozás révén egyre többekhez jutott el az az innovatív hozzáállás, amit az InnoSteel képvisel a fém megmunkálás hazai szegmensében.
Az egyedi megrendelések kiszolgálását továbbra is szem előtt tartva alakítottuk ki a sorozatgyártásnak egy olyan speciális formáját, melyben a személyre szabott, egyedi igényeket figyelembe véve alkotjuk a különleges tereket. Adott sablon panelen belül a megrendelő széles kínálatból választhatja ki a mintát, a felületkezelést, a porfestés árnyalatát, a lapok elhelyezésének stílusát. Ennek az új iránynak az első nyilvános bemutatkozásául szolgált a 2018-as HUNGEXPO OTTHON Design Ősz kiállításon kialakított önálló, egyedi stand.

Kínálatunkat és a fém megmunkálást teljes körű tanácsadással támogató szolgáltatásainkat úgy alakítottuk, hogy a hozzánk érkező megrendelőnek maradéktalanul teljesüljenek elképzelései.

Az InnoSteel Design-ban nem egyszerű lemezmegmunkálást kínálunk, hanem formatervezést nyújtunk. A magas színvonal, minőség és érték garanciája, hogy a végső simításokat igény esetén ötvös végzi el a terméken. Így válnak milliméternyi precizitással készülő berendezéseink az exkluzív otthonok ékszereivé.

Mert a környezet a tulajdonosát tükrözi vissza. Értéket képvisel kívül-belül. A fémeket uralva olyan királyi otthont varázsolhatunk magunknak, mellyel nemcsak vendégeinket nyűgözzük le, de mi magunk is örömmel ébredünk benne minden nap.

Együttműködő partnereink, társkiállítóink, akik nélkül a stand nem jöhetett volna így létre: A tér tervezője: Juhos Lehel, aki egységbe formálta saját acélelemeinket a standon megjelenő krionnal. Növénydekorációink megálmodója: Déri Diána, aki a kerti hangulatot „otthonunk” köré most is megalkotta.
A kiegészítők szállítója: a NezozeN, akik a Juhos Design Studio által kifejezetten a standunkra tervezett lakberendezési elemeiket és egyéb Krion akril anyagból készített termékeiket mutatták be.


További információk: Kincses Ildikó

E-mail: ildiko.kincses@innosteeldesign.com

Telefon: 0630/681-3773