Kültéri konyha

A szabadtéri főzés új dimenziója

Miért válassza az InnoSteel Design kültéri konyháit?

Moduláris design

Könnyen összerakható az előre elkészített modulokból, olyanná, amilyenre szüksége van. Válassza ki a kívánt funkciókat és váltsa valóra álmait.

Könnyű tisztíthatóság

A kültéri konyha pultjának felülete, valamint beépített kiegészítők – mint a mosogató vagy a grill – könnyen és higiénikusan tisztíthatók.

Beépíthető kültéri főzési eszközök

Legyen szó mosogatásról, főzésről vagy grillezésről, nincs szükség sem cipekedésre, sem pedig egy újabb eszközre, hiszen az InnoSteel Design kültéri konyhái mindent magukba foglalnak, amire csak szüksége lehet.

Kültéri tárolás

Egy kültéri konyhának a kertben vagy a tetőteraszon a helye télen, nyáron egyaránt. Mivel ellenáll az időjárás viszontagságainak, stabil eleme a környezetének, olyan helyet biztosítva tulajdonosának, ahol igazán élvezheti az életet.

Kifinomult anyaghasználat, hosszú élettartam

A nemes gránit és fa exkluzív megjelenést biztosít az InnoSteel Design kültéri konyháinak, míg a látszóbeton izgalmas, egyedülálló optikai hatást kölcsönöz neki. Válassza bármelyiket, évtizedeken át kertje, terasza éke lesz.

Egyedi színek

Nem kell beérnie a katalógusokban látott színekkel, kültéri konyháját az ön igényei szerinti színárnyalattal valósítjuk meg, hogy az tökéletesen illeszkedjen kertjének, teraszának miliőjébe.