Moduláris kültéri konyha személyre szabva

Minimalista és Modern: Moduláris kültéri konyha

A könnyed megjelenésű, moduláris kültéri konyha rendszert a projekt elvárásaira lehet szabni, a modularitás számos kombináció és térkialakítás létrehozására lehetőséget ad. Bármilyen összeállításra essen a választás, mindegyik esetében élvezhető a szabadtéri főzés szabadsága a beltéri felszereltséggel, kényelemmel körülvéve. 

Aki szokott főzni, az tudja, hogy egy konyhának tökéletesnek kell lennie. Sok apróságnak kell megfelelnie és ergonomikusan kell kialakítani ahhoz, hogy kényelmesen és hatékonyan tudjunk benne dolgozni. Ugyanez igaz a kültéri konyhákra is. Ahhoz, hogy a szabadtéri sütésfőzés igazi örömforrás legyen, ne pedig csak egy kényelmetlen feladat, olyan körülményeket kell teremteni, amely lehetővé teszi a gördülékeny munkát. Az egyedi tervezésű főző- és a körülöttük kialakított pihenőhelyek ugyanis egymás szerves részei és kiegészítői.

Kialakításukban találkozik a funkcionalitás és az esztétika, a zöldfelület kialakítására alkalmas térelemekkel pedig a városi környezetben jelenik meg a természet.