Gourmet

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az épített környezetbe a zöldfelületek beemelése, városaink visszakapcsolása az ökoszisztémába. Ehhez a törekvéshez kívánunk mi is csatlakozni az Innosteel Design Gourmet termékportfólió létrehozásával, mellyel zöldfelületek kialakításához kínálunk időtálló és személyre szabható termékportfóliót. A termékvonal alapját az emelt ágyás elemek és rendszerek képezik, a portfólió többi eleme az ehhez kapcsolódó terek funkcionális és harmonikus berendezését szolgálják.

Az Innosteel Gourmet a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által önkéntes műnyilvántartásba vett termékcsalád.

Tökéletes egyensúly megteremtése a belső tér, a szabadtéri étkezés és a
zöld környezet között.

Zöld környezet kialakítása változatos kiegészítők felhasználásával a
letisztult és belső terekkel harmonizáló teraszokért

Büszkék vagyunk arra, hogy vállalkozásunk 2020 óta a Magyar Kertépítők Országos Szövetségének a tagja. A Szövetség tagjaként igyekszünk termékeinkbe integrálni azokat az elvárásokat, amiket a zöldfelület tervezők a kivitelezések során elvárásként támasztanak felénk. 

Célunk szerepet játszani az élhetőbb és fenntarthatóbb városok létrehozásában, termékfejlesztéseinkkel támogatni ezt a törekvést. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlesztések iránt, új technológiák, új trendek után kutatva, melyek elősegítik céljaink megvalósítását.