Gourmet

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az épített környezetbe a zöldfelületek beemelése, városaink visszakapcsolása az ökoszisztémába. Ehhez a törekvéshez kívánunk mi is csatlakozni az Innosteel Design Gourmet termékportfólió létrehozásával. Zöldfelületek kialakításához kínálunk időtálló és személyre szabható termékportfóliót. A termékvonal alapját az emelt ágyás elemek és rendszerek, kültéri konyha modulok képezik, a portfólió többi eleme az ehhez kapcsolódó terek funkcionális és harmonikus berendezését szolgálják.

Ilyenek például a  növényfuttatók, ülőfelületek, vízarchitektúra, tűztál. Az egyes elemek formavilága harmonikusan kapcsolódik egymáshoz és a belső térhez. Hiszen manapság egyre többen gondolják úgy, hogy a kert vagy a tetőterasz a ház belső szerves része, nem pedig egy, a lakótértől elkülönülő terület. Ennek érdekében az anyaghasználat és színek kiválasztásában is nagy szabadságunk van. 

A fémek teret adnak a természet kibontakozásának.  Használatukkal sok esetben olyan felületeken is megoldható a zöldítés, ahol más anyagokkal nem, vagy nehezen lehet dolgozni.

Az Innosteel Gourmet a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által önkéntes műnyilvántartásba vett termékcsalád.

Tökéletes egyensúly megteremtése a belső tér, a szabadtéri étkezés és a
zöld környezet között.

A porfestett felületű rozsdamentes acélból épülő kerti konyháink filigrán megjelenésűek, így modern környezetbe is könnyedén beilleszthetőek. Méretre gyártott kültéri konyháink tökéletesen alkalmazkodnak a megálmodott stílushoz, a helyszín méreteihez, beépítési lehetőségeihez. Egyedi igények alapján visszaköszönhetnek a már felhasznált anyagok, akár a frontok, akár a munkapultok tekintetében.

Zöld környezet kialakítása változatos kiegészítők felhasználásával a
letisztult és belső terekkel harmonizáló teraszokért

Míg korábban egy-egy különálló növénytartóban kerültek elhelyezésre a növények a szabadtéri ülőgarnitúra mellett, addig mára egyre inkább igényként merül fel a tér komplex kialakítása. A porfestett rozsdamentes acélból vagy corten acélból készült magas ágyások, padok, egyéb térelemek ebben nagy segítségünkre lehetnek. Jó térkihasználást, egységes megjelenést és különleges hangulatot adnak a terasznak és a tetőkertnek egyaránt az emelt ágyások, illetve illeszkednek a belső tér hangulatához színvilágukkal.

Büszkék vagyunk arra, hogy vállalkozásunk 2020 óta a Magyar Kertépítők Országos Szövetségének a tagja. A Szövetség tagjaként igyekszünk termékeinkbe integrálni azokat az elvárásokat, amiket a zöldfelület tervezők a kivitelezések során elvárásként támasztanak felénk. 

Célunk szerepet játszani az élhetőbb és fenntarthatóbb városok létrehozásában, termékfejlesztéseinkkel támogatni ezt a törekvést. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlesztések iránt, új technológiák, új trendek után kutatva, melyek elősegítik céljaink megvalósítását.

 

A fémek felhasználásával olyan felületeken is tudunk zöldfelületet megvalósítani, ahol nem áll rendelkezésünkre ültetési mélység. Városi környezetben a beépítettség növekedésével szűkülnek a zöldfelületek kialakításának lehetőségei, ami városaink túlmelegedéséhez, hőszigetek kialakulásához vezet. Többek között az emelt ágyás rendszerek is lehetőséget biztosítanak arra, hogy gyorsan, esztétikusan és fenntartható módon helyezhessünk el növényeket közterületeken, teraszokon vagy tetőteraszokon.