Moduláris térbútor elem
Vízarchitektúra


A vízarchitektúra az InnoSteel Design Gourmet moduláris térbútor elemrendszer része. A vízarchitektúra egyrészt egy talapzatból áll, ami a gépészetet tartalmazza, másrészt a talapzat feletti víztál elemet foglalja magában. Méretében és arányaiban illeszkedik a termékcsalád többi tagjához.
Az vízarchitektúra termékszáma: 1286

Moduláris térbútor elem  –  Vízarchitektúra

TERMÉK MÉRETEK

A termék az alábbi méretben érhető el:

ABCDSúly
1200 mm380 mm1200 mm900 mm60 kg

 MŰSZAKI JELLEMZŐK

ACÉLSZERKEZET anyagminősége: rozsdamentes acél. A talapzat és a vízarchitektúra is festhető porfestékkel. A talapzat és a vízarchitektúra is rendelhető corten acélból.
Minden Innosteel Gourmet termék egyedi igények alapján testreszabható, tág határokon belül variálható, az elemek kompatibilisek egymással.
A technikai furatokat úgy alakítottuk ki, hogy az egyes elemek könnyedén rögzíthetők legyenek az elemrendszer további tagjaihoz.
Minden talajjal érintkező elemnél állítható láb biztosítja a stabilitást. 
Az összeszereléshez szükséges kötőelemeket minden termékhez biztosítunk. 

SZÍNEK ÉS FELÜLETEK

SZÍNEK, melyek az alap kollekció részekként rendelhetőek a vízarchitektúra talapzatára: RAL 7035, RAL 7016, RAL 1013, RAL 9010.  A képernyőn szereplő színárnyalatok eltérhetnek a valós színektől.
Minden Innosteel Gourmet termék egyedi igények alapján testreszabható. A vízarchitektúra talapzata rendelhetők fényezett felülettel vagy díszítő festéssel is. 

LETÖLTHETŐ FÁJLOK

A termékekhez tartozó 2D, 3D fájlok az alábbi linkre kattintva belépés után érhetők el.

TERVEZD MEG SAJÁT  ÖSSZEÁLLÍTÁSOD   –    anyagminőségek, bevonatok és kiegészítők

ROZSDAMENTES ACÉL

A rozsadmentes acélt használhatjuk a felület színezése nélkül vagy felületkezeléssel is. Színezés nélkül a felület lehet szálcsiszolt vagy polírozott is. Ha a színezett felületeket részesítjük előnyben, számtalan szín, árnyalat, textúra közül van lehetőségünk választani.

CORTEN ACÉL

A corten acélt „élő anyag”-ként is emlegetik. Színe a patinásodási időszak alatt folyamatosan változik, mindig más arcát mutatja. Kezdetben az anyag fémtiszta, majd a levegő páratartalmának és csapadék, nedvesség hatására először narancsos, majd egyre sötétebb lesz, míg el nem nyeri végleges meleg, mélybarna színét. Korrózióálló képességét speciális ötvöző anyagainak köszönheti. Patinaréteg alakul ki a fém felületén, mely paradox módon megvédi az anyagot a korróziótól. A corten időjárásálló acél ellenáll a légköri viszontagságoknak, mint például az eső, jég, hó, köd. Nagyon fontos pozitív tulajdonsága, hogy az évek során nem igényel semmilyen karbantartást, kezelést. További érdekessége, hogy az anyag sérülés esetén önmagától kijavítja a horzsolt felület patina rétegét.

 

PORFESTÉS

Porfestés tekintetében számtalan szín és árnyalat közül van lehetőségünk választani. Akár a standart RAL színkártyákról, akár egyedi színkombinációkat tartalmazó porfesték katalógusból választunk, garantáltan egyedi megjelenésűvé teszi projektünket. 

 

FÉNYEZÉS

Felületkezelő anyagként a LECHLER termékcsaládját használjuk, mely piacvezető a kolorisztika területén.

A festékcsalád által számtalan lehetőség kínálkozik a belső térben és a teraszon vagy kertben megjelenő felületek összehangolására.
A mellékelt ábrán egy típusú színkártya látható a CUBE sorozatból a több,
mint 10 közül.

 

 

DÍSZÍTŐ FESTÉS

Az OIKOS Hungary design festékek segítségével izgalmas felületek, színátmenetek megjelenítésére van lehetőségünk a termékeken beltéren és kültéren egyaránt.

INSPIRÁCIÓK TERVEZÉSHEZ