Moduláris térbútor elem
Tűztál


A tűztál az InnoSteel Design Gourmet moduláris térbútor elemrendszer része. A  tűztál egyrészt egy talapzatból áll, másrészt a talapzat feletti tűztálat foglalja magában. A talapzat a tűztálat kiemeli és fókuszpontként helyezi el a térben. A hőátadás csökkentésére távtartó elemek helyezkednek el a tűztál és a talapzat között. Méretében és arányaiban illeszkedik a termékcsalád többi tagjához. 
Az asztal vázszerkezet termékszáma: 1286 

Moduláris térbútor elem  –  Tűztál

TERMÉK MÉRETEK

A termék három méretben érhető el:

ABCDSúly
1200 mm380 mm1200 mm900 mm60 kg

 MŰSZAKI JELLEMZŐK

ACÉLSZERKEZET anyagminősége az alapkollekció részeként: rozsdamentes acél (a talapzat fekete tűzálló festékkel ellátva, a tűztál festés nélkül)
Minden Innosteel Gourmet termék egyedi igények alapján testreszabható, tág határokon belül variálható, az elemek kompatibilisek egymással. 
Egyedi kérésre a következő anyagminőségek és bevonatok elkészítésére van lehetőség:
– corten acél talapzat
– corten acél tűztál
– fekete színű tűzálló bevonattal ellátott tűztál
A technikai furatok úgy alakítottuk ki, hogy az egyes elemek könnyedén rögzíthetők legyenek az elemrendszer további tagjaihoz.
Minden talajjal érintkező elemnél állítható láb biztosítja a stabilitást. 
Az összeszereléshez szükséges kötőelemeket minden termékhez biztosítunk.

SZÍNEK ÉS FELÜLETEK

A talapzat és a tűztál rozsdamentes acél anyagminőségből kiindulva csak fekete hőálló festékkel rendelhető

LETÖLTHETŐ FÁJLOK

A termékekhez tartozó 2D, 3D fájlok az alábbi linkre kattintva belépés után érhetők el.

TERVEZD MEG SAJÁT  ÖSSZEÁLLÍTÁSOD   –    anyagminőségek és bevonatok

ROZSDAMENTES ACÉL

A rozsadmentes acélt használhatjuk a felület színezése nélkül vagy felületkezeléssel is. Színezés nélkül a felület lehet szálcsiszolt vagy polírozott is. Ha a színezett felületeket részesítjük előnyben, számtalan szín, árnyalat, textúra közül van lehetőségünk választani.

CORTEN ACÉL

A corten acélt „élő anyag”-ként is emlegetik. Színe a patinásodási időszak alatt folyamatosan változik, mindig más arcát mutatja. Kezdetben az anyag fémtiszta, majd a levegő páratartalmának és csapadék, nedvesség hatására először narancsos, majd egyre sötétebb lesz, míg el nem nyeri végleges meleg, mélybarna színét. Korrózióálló képességét speciális ötvöző anyagainak köszönheti. Patinaréteg alakul ki a fém felületén, mely paradox módon megvédi az anyagot a korróziótól. A corten időjárásálló acél ellenáll a légköri viszontagságoknak, mint például az eső, jég, hó, köd. Nagyon fontos pozitív tulajdonsága, hogy az évek során nem igényel semmilyen karbantartást, kezelést. További érdekessége, hogy az anyag sérülés esetén önmagától kijavítja a horzsolt felület patina rétegét.

 

INSPIRÁCIÓK TERVEZÉSHEZ