Moduláris kültéri konyha

Fa munkalap

A fa munkalap az InnoSteel Design Gourmet moduláris kültéri konyha elemrendszernek a része. A munkalap a szekrény alap váz kiegészítő eleme. A vázszerkezet felső blokkja alkalmas a munkalap fogadására.

A fém polc termékszáma: 1286

 

Moduláris kültéri konyha  –  Fa munkalap

TERMÉK MÉRETEK

A termék három méretben érhető el:

 ABCSúly
Egyes625 mm35 mm549 mm4,2 kg
Kettes1203 mm35 mm549 mm8,3 kg
Hármas1781 mm35 mm549 mm12,2 kg

 MŰSZAKI JELLEMZŐK

ACÉLSZERKEZET anyagminősége: rozsdamentes acél

Minden Innosteel Gourmet termék egyedi igények alapján testreszabható, tág határokon belül variálható, az elemek kompatibilisek egymással.

A technikai furatokat úgy alakítottuk ki, hogy az egyes elemek könnyedén rögzíthetők legyenek az elemrendszer további tagjaihoz.

Az összeszereléshez szükséges kötőelemeket minden termékhez biztosítunk.

SZÍNEK ÉS FELÜLETEK

SZÍNEK, melyek az alap kollekció részekként rendelhetőek: RAL 7035, RAL 7016 

Minden Innosteel Gourmet termék egyedi igények alapján testreszabható. 

 

LETÖLTHETŐ FÁJLOK

A termékekhez tartozó 2D, 3D fájlok az alábbi linkre kattintva belépés után érhetők el.

TERVEZD MEG SAJÁT  ÖSSZEÁLLÍTÁSOD   –    anyagminőségek és bevonatok

ROZSDAMENTES ACÉL

A rozsadmentes acélt használhatjuk a felület színezése nélkül vagy felületkezeléssel is. Színezés nélkül a felület lehet szálcsiszolt vagy polírozott is. Ha a színezett felületeket részesítjük előnyben, számtalan szín, árnyalat, textúra közül van lehetőségünk választani.

CORTEN ACÉL

A corten acélt „élő anyag”-ként is emlegetik. Színe a patinásodási időszak alatt folyamatosan változik, mindig más arcát mutatja. Kezdetben az anyag fémtiszta, majd a levegő páratartalmának és csapadék, nedvesség hatására először narancsos, majd egyre sötétebb lesz, míg el nem nyeri végleges meleg, mélybarna színét. Korrózióálló képességét speciális ötvöző anyagainak köszönheti. Patinaréteg alakul ki a fém felületén, mely paradox módon megvédi az anyagot a korróziótól. A corten időjárásálló acél ellenáll a légköri viszontagságoknak, mint például az eső, jég, hó, köd. Nagyon fontos pozitív tulajdonsága, hogy az évek során nem igényel semmilyen karbantartást, kezelést. További érdekessége, hogy az anyag sérülés esetén önmagától kijavítja a horzsolt felület patina rétegét.

 

Harmonika tartalom
Harmonika tartalom
Harmonika tartalom

PORFESTÉS

Porfestés tekintetében számtalan szín és árnyalat közül van lehetőségünk választani. Akár a standart RAL színkártyákról, akár egyedi színkombinációkat tartalmazó porfesték katalógusból választunk, garantáltan egyedi megjelenésűvé teszi projektünket. 

 

FÉNYEZÉS

Felületkezelő anyagként a LECHLER termékcsaládját használjuk, mely piacvezető a kolorisztika területén.

A festékcsalád által számtalan lehetőség kínálkozik a belső térben és a teraszon vagy kertben megjelenő felületek összehangolására.
A mellékelt ábrán egy típusú színkártya látható a CUBE sorozatból a több,
mint 10 közül.

 

 

DÍSZÍTŐ FESTÉS

Az OIKOS Hungary design festékek segítségével izgalmas felületek, színátmenetek megjelenítésére van lehetőségünk a termékeken beltéren és kültéren egyaránt.

Harmonika tartalom

INSPIRÁCIÓK TERVEZÉSHEZ