Kültéri konyha rendszer

Moduláris kültéri konyha 

Borhűtő modul

A borhűtő az elegáns kültéri konyhák egyik közkedvelt eleme. Modern, fekete vagy inox kerettel ellátott burkolata, illetve fából készült polcai csak még elegánsabbá teszik.

Az InnoSteel Design Gourmet moduláris kültéri konyha elemrendszerbe a Dunavox alábbi pult alá építhető termékei illeszthetők be.  

Moduláris kültéri konyha  –  Borhűtő modul

DUNAVOX BEÉPÍTHETŐ BORHŰTŐ
DAUF – 39.121DB

A Dunavox professzionális otthoni tárolási és borhűtési megoldásokat kínál, minimalista és funkcionális formaterv mellett, praktikus belső elrendezéssel. A kompresszoros borhűtőben kihúzható fa polcokon helyezhetők el a palackok.  Kettő hőmérsékleti zónával és változtatható színű LED világítással rendelkezik. A termékekkel kapcsolatban további információ itt érhető el.

DUNAVOX BEÉPÍTHETŐ BORHŰTŐ
DAUF – 46.138B / SS

A Dunavox professzionális otthoni tárolási és borhűtési megoldásokat kínál, minimalista és funkcionális formaterv mellett. Igényes belső és külső kialakítással és a rozsdamentes acél fogantyúval  rendelkezik. A palackok tömör fa polcokon helyezhetőek el, melyeket fehér, borostyánsárga vagy kék LED világítás ölelhet körül. A termékekkel kapcsolatban további információ itt érhető el.

INSPIRÁCIÓK TERVEZÉSHEZ