Moduláris térbútor elem
Moduláris kültéri konyha
Boxok

A boxok az InnoSteel Design Gourmet moduláris térbútor elemrendszernek és a moduláris kültéri konyha rendszernek egyaránt része. Alkalmasak a konyha vázrendszerben történő elhelyezés esetén konyhai eszközök, vagy a moduláris térbútor elemek esetében plédek,  pokrócok tárolására. A nagy boxhoz szelektív hulladékgyűjtő rendelhető.

A boxok termékszáma: 1286 

Moduláris térbútor elem, Moduláris kültéri konyha  –  Boxok

TERMÉK MÉRETEK

A termék három méretben érhető el:

 ABCSúly
Felső574 mm240 mm600 mm32,7 kg
Alsó574 mm375 mm600 mm38,4 kg
Szemetes (Alsó)574 mm375 mm600 mm37,8 kg

 MŰSZAKI JELLEMZŐK

ACÉLSZERKEZET anyagminősége: rozsdamentes acél
Minden Innosteel Gourmet termék egyedi igények alapján testreszabható, tág határokon belül variálható, az elemek kompatibilisek egymással.
A technikai furatokat úgy alakítottuk ki, hogy az egyes elemek könnyedén rögzíthetők legyenek az elemrendszer további tagjaihoz.
Az összeszereléshez szükséges kötőelemeket minden termékhez biztosítunk.
A boxok méretüknek megfelelően beilleszthetők a ültéri konyha alsó és felső polcaira egyaránt, illetve a moduláris térbútor elem termékcsalád esetében az ülőbútor alá

SZÍNEK ÉS FELÜLETEK

SZÍNEK, melyek az alap kollekció részekként rendelhetőek: RAL 7035, RAL 7016, RAL 1013, RAL 9010 
Minden Innosteel Gourmet termék egyedi igények alapján testreszabható, rendelhetőek díszítő festéssel vagy fényezett felülettel is. A képeken látható színek eltérhetnek a valóságtól, minden esetben egyeztetést javasolunk rendelés előtt.

LETÖLTHETŐ FÁJLOK

A termékekhez tartozó 2D, 3D fájlok az alábbi linkre kattintva belépés után érhetők el.

TERVEZD MEG SAJÁT  ÖSSZEÁLLÍTÁSOD   –    anyagminőségek, bevonatok és kiegészítők

ROZSDAMENTES ACÉL

A rozsadmentes acélt használhatjuk a felület színezése nélkül vagy felületkezeléssel is. Színezés nélkül a felület lehet szálcsiszolt vagy polírozott is. Ha a színezett felületeket részesítjük előnyben, számtalan szín, árnyalat, textúra közül van lehetőségünk választani.

CORTEN ACÉL

A corten acélt „élő anyag”-ként is emlegetik. Színe a patinásodási időszak alatt folyamatosan változik, mindig más arcát mutatja. Kezdetben az anyag fémtiszta, majd a levegő páratartalmának és csapadék, nedvesség hatására először narancsos, majd egyre sötétebb lesz, míg el nem nyeri végleges meleg, mélybarna színét. Korrózióálló képességét speciális ötvöző anyagainak köszönheti. Patinaréteg alakul ki a fém felületén, mely paradox módon megvédi az anyagot a korróziótól. A corten időjárásálló acél ellenáll a légköri viszontagságoknak, mint például az eső, jég, hó, köd. Nagyon fontos pozitív tulajdonsága, hogy az évek során nem igényel semmilyen karbantartást, kezelést. További érdekessége, hogy az anyag sérülés esetén önmagától kijavítja a horzsolt felület patina rétegét.

 

PORFESTÉS

Porfestés tekintetében számtalan szín és árnyalat közül van lehetőségünk választani. Akár a standart RAL színkártyákról, akár egyedi színkombinációkat tartalmazó porfesték katalógusból választunk, garantáltan egyedi megjelenésűvé teszi projektünket. 

 

FÉNYEZÉS

Felületkezelő anyagként a LECHLER termékcsaládját használjuk, mely piacvezető a kolorisztika területén.

A festékcsalád által számtalan lehetőség kínálkozik a belső térben és a teraszon vagy kertben megjelenő felületek összehangolására.
A mellékelt ábrán egy típusú színkártya látható a CUBE sorozatból a több,
mint 10 közül.

 

 

DÍSZÍTŐ FESTÉS

Az OIKOS Hungary design festékek segítségével izgalmas felületek, színátmenetek megjelenítésére van lehetőségünk a termékeken beltéren és kültéren egyaránt.

INSPIRÁCIÓK TERVEZÉSHEZ