Érdekességek a design világából

Magánszemélyeknek!

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel üdvözöllek oldalamon! Az oldalamon számos inspirációt és terméket fogsz találni, amivel még szebbé, különlegesebbé tudod tenni otthonodat. Segíteni szeretnélek Téged abban, hogy milyen szempontokat vegyél figyelembe, ha önállóan, gazdaságosan szeretnéd megtervezni acél design kiegészítőid.
Ha teljesen szabadjára engedted fantáziád, vagy koncepcióba ültetve szeretnéd megvalósítani elképzelésed, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Amit kínálok Számodra:

  • inspirációk
  • felületkezelések
  • megvalósíthatósággal kapcsolatos információk
  • megvásárolható termékek

Bevezetésként töltsd le ingyen „10 dolog, amit a corten acélról tudni kell” ingyenes PDF-et!

Üdvözlettel, Ildikó

 

GALÉRIA – INSPIRÁCIÓK, ÖTLETEK

GARDEN

GARDEN

HOME

HOME

ART

OUTDOOR

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
HITVALLÁSOM

Én is egy vagyok azon emberek közül, akik imádják a fémeket.

Szeretem, ahogyan átalakulnak, izgalommal nézem, amint megszelídülnek a formák és a színek által. Életre hívtam egy olyan munkát, melyben folyamatosan tanúja lehetek ennek az átalakulásnak, miközben megrendelőimnek minőséget és értéket teremthetek. Bízom abban, hogy meglévő és leendő ügyfeleimnek is akkora örömöt és szépséget jelentenek munkáim, mint amit az életre hívásuk jelent számomra.

A fémek ismerete és megmunkálása nagyon sokszínű terület. Azt látom, hogy a korrózióvédelemmel, felületkezeléssel, lemezmegmunkálási technológiákkal kapcsolatos szerteágazó tudáshoz nehéz hozzájutni a vállalkozások egy-egy szakterületre specializálódása miatt. Célom az oldalon ezen tudások gyűjtése, mellyel szeretném a fémekkel tervezők munkáját segíteni.

Az acélból készült különleges formavilágú, funkciójú és felületű termékekhez talán éppen a fentiek miatt nehéz rátalálni. Az oldalon szeretnék sokféle felhasználási lehetőséget és terméket megmutatni, hogy minél több ember ismerje meg és bátran használja kertjének, otthonának ékességeként.

szolgltatsaink-magnszemlyeknek