Érdekességek a design világából

Lakberendezőknek!

Kedves Lakberendező

Hogyan legyen gördülékeny és hibamentes kreatív terved megvalósítása?

 

Az alábbi bejegyzésekben tippeket, trükköket, inspirációkat szeretnék mutatni Neked arról, hogyan tervezz ügyfeleidnek szép és megvalósítható acél design kiegészítőket, felületeket.

Folyamatosan bővítjük webáruházunkban a termékeink számát, de meglátásaiddal aktív alakítója tudsz Te is lenni kínálatunknak.

Ha olyan terméket álmodtál meg megrendelőd otthonába, amit nem találtál meg, vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

Amit az oldalamon kínálok Számodra:

  • inspirációk
  • felületkezelések
  • megvalósíthatósággal kapcsolatos információk
  • megvásárolható termékek

 

Bevezetésként töltsd le a corten acélról szóló ingyenes PDF-et!

Üdvözlettel, Ildikó

 

GALÉRIA – INSPIRÁCIÓK, ÖTLETEK

GARDEN

GARDEN

HOME

HOME

ART

OUTDOOR

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
HITVALLÁSOM

Én is egy vagyok azon emberek közül, akik imádják a fémeket.

Szeretem, ahogyan átalakulnak, izgalommal nézem, amint megszelídülnek a formák és a színek által. Életre hívtam egy olyan munkát, melyben folyamatosan tanúja lehetek ennek az átalakulásnak, miközben megrendelőimnek minőséget és értéket teremthetek. Bízom abban, hogy meglévő és leendő ügyfeleimnek is akkora örömöt és szépséget jelentenek munkáim, mint amit az életre hívásuk jelent számomra.

A fémek ismerete és megmunkálása nagyon sokszínű terület. Azt látom, hogy a korrózióvédelemmel, felületkezeléssel, lemezmegmunkálási technológiákkal kapcsolatos szerteágazó tudáshoz nehéz hozzájutni a vállalkozások egy-egy szakterületre specializálódása miatt. Célom az oldalon ezen tudások gyűjtése, mellyel szeretném a fémekkel tervezők munkáját segíteni.

Az acélból készült különleges formavilágú, funkciójú és felületű termékekhez talán éppen a fentiek miatt nehéz rátalálni. Az oldalon szeretnék sokféle felhasználási lehetőséget és terméket megmutatni, hogy minél több ember ismerje meg és bátran használja kertjének, otthonának ékességeként.

szolgltatsaink-lakberendezknek