Álmok kompromisszumok nélkül!

Álmok kompromisszumok nélkül?!

 

Csak érzéseid vannak egy térrel kapcsolatban, vagy le is tudnád már rajzolni nekünk?

Mi rád figyelünk, hogy az az elképzelés jelenjen meg amit már régóta dédelgetsz.

 

Integrált megoldás életterünk értékes, időtálló elemei megtervezése és gyártása során. Fémek újszerű felhasználási lehetőségeit kutatjuk a belsőépítészet és formatervezés területén.

Merj álmodni és valósítsd meg az álmaidat!

Tudom, hogy miről beszélek, én is megéltem azt, hogy dédelgettem egy elképzelést, megvalósítottam és a formabontó elképzelésnek halvány mása lett csak a megvalósult tárgy.

Nem azt kaptam, amit vártam, túl sok volt a konfrontáció és a kompromisszum volt a megvalósítás során. Folyamatosan szembesülnöm kellett a „mit miért nem lehet megcsinálni” válaszokkal, ami miatt többszöri módosításra kényszerültünk.

Bármiféle új dolgot akarunk a házunkba, legyen az fürdőszoba, kerti árnyékoló, vagy csak egy szép dekoráció, iszonyat nagy küzdelem, hogy azt kapjuk a végén, amit várunk.

 

 

GALÉRIA – INSPIRÁCIÓK, ÖTLETEK

GARDEN

GARDEN

HOME

HOME

ART

OUTDOOR

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
HITVALLÁSOM

Én is egy vagyok azon emberek közül, akik imádják a fémeket.

Szeretem, ahogyan átalakulnak, izgalommal nézem, amint megszelídülnek a formák és a színek által. Életre hívtam egy olyan munkát, melyben folyamatosan tanúja lehetek ennek az átalakulásnak, miközben megrendelőimnek minőséget és értéket teremthetek. Bízom abban, hogy meglévő és leendő ügyfeleimnek is akkora örömöt és szépséget jelentenek munkáim, mint amit az életre hívásuk jelent számomra.

A fémek ismerete és megmunkálása nagyon sokszínű terület. Azt látom, hogy a korrózióvédelemmel, felületkezeléssel, lemezmegmunkálási technológiákkal kapcsolatos szerteágazó tudáshoz nehéz hozzájutni a vállalkozások egy-egy szakterületre specializálódása miatt. Célom az oldalon ezen tudások gyűjtése, mellyel szeretném a fémekkel tervezők munkáját segíteni.

Az acélból készült különleges formavilágú, funkciójú és felületű termékekhez talán éppen a fentiek miatt nehéz rátalálni. Az oldalon szeretnék sokféle felhasználási lehetőséget és terméket megmutatni, hogy minél több ember ismerje meg és bátran használja kertjének, otthonának ékességeként.

szolgltatsaink-egyedi-tervezs