Téli hangulat és ünnep az otthonodban

InnoSteel Design WORKSHOP és reggeli

Hangolódj velünk egy inspiráló programon!

Miközben a kinti ridegséget magunk mögött hagyva meleg otthonainkra koncentrálunk, a hétköznapok monotonitását is megtörve segítjük a benned rejlő kreativitás megélését.

Kötetlen hangulatú beszélgetésünkön minden kérdésedre választ adnak:

Déri Diána exteriőr ⁄  Jakus Orsolya dekoratőr  ⁄  Kovásznai Andrea lakberendező ⁄  Kincses Ildikó az Innosteel Design brand alapítója

A részvétel díja: 4800 Ft

Regisztrálj mihamarabb, mert a helyek száma limitált, a reggelire maximum 20 fő jelentkezését tudjuk fogadni. Várunk szeretettel!

IDŐPONT: 2018. NOVEMBER. 22. 9.00 – 11.30

HELYSZÍN: ROOMS 1067 BUDAPEST, EÖTVÖS UTCA 27.

Kincses Ildikó

vagyok, az Innosteel Design brand alapítója

Szeretem a fémet. Imádom ahogy átalakul, izgalommal nézem, amint megszelídül a formázás során és a színek által. Az Innosteel Design munkáiban folyamatosan tanúja lehetek ennek az különleges átalakulásnak melynek az eredménye mindig egy magas minőséget és értéket képviselő lakberendezési elem. Hiszem, ügyfeleimnek is olyan örömöt és szépséget teremtenek a munkáink, mint amit az életre hívásuk jelent számunkra.

A fémek ismerete és megmunkálása nagyon sokszínű terület. Megbízásaink során tapasztaltuk, hogy a korrózióvédelemmel, felületkezeléssel, lemezmegmunkálási technológiákkal kapcsolatos szerteágazó tudáshoz nehéz hozzájutni a vállalkozások egy-egy szakterületre specializálódása miatt. Ezért hoztuk létre az innosteeldesign.hu oldalt, ahol a kapcsolódó tudásanyagot összegyűjtve és folyamatosan frissítve segítjük a fémekkel tervezők munkáját.

Acélból készült, igényes formavilágú, változatos funkciójú és felületű termékekhez itthon még mindig nehéz hozzájutni. Az innosteeldesign.hu ebben is segít: bemutatjuk azt a sokféle felhasználási lehetőséget és terméket, mellyel otthonunkat, kertünket vagy akár munkahelyi környezetünket is egyedileg ékesíthetjük. 

 

rooms-workshop-8211-2018