Téli hangulat és ünnep az otthonodban

InnoSteel Design WORKSHOP és reggeli

Hangolódj velünk egy inspiráló programon!

Miközben a kinti ridegséget magunk mögött hagyva meleg otthonainkra koncentrálunk, a hétköznapok monotonitását is megtörve segítjük a benned rejlő kreativitás megélését.

Kötetlen hangulatú beszélgetésünkön minden kérdésedre választ adnak:

Déri Diána exteriőr ⁄  Jakus Orsolya dekoratőr  ⁄  Kovásznai Andrea lakberendező ⁄  Kincses Ildikó az Innosteel Design brand alapítója

A részvétel díja: 4800 Ft

Regisztrálj mihamarabb, mert a helyek száma limitált, a reggelire maximum 20 fő jelentkezését tudjuk fogadni. Várunk szeretettel!

IDŐPONT: 2018. NOVEMBER. 22. 9.00 – 11.30

HELYSZÍN: ROOMS 1067 BUDAPEST, EÖTVÖS UTCA 27.

 

Kincses Ildikó

vagyok, az Innosteel Design brand alapítója

Szeretem, ahogyan átalakulnak, izgalommal nézem, amint megszelídülnek a formák és a színek által. Életre hívtam az InnoSteel Design brandet, melyben folyamatosan tanúja lehetek ennek az átalakulásnak, miközben megrendelőimnek minőséget és értéket teremthetek. Bízom abban, hogy meglévő és leendő ügyfeleimnek is akkora örömöt és szépséget jelentenek munkáim, mint amit az életre hívásuk jelent számomra.

A fémek ismerete és megmunkálása nagyon sokszínű terület. Azt látom, hogy a korrózióvédelemmel, felületkezeléssel, lemezmegmunkálási technológiákkal kapcsolatos szerteágazó tudáshoz nehéz hozzájutni a vállalkozások egy-egy szakterületre specializálódása miatt. Célom az oldalon ezen tudások gyűjtése, mellyel szeretném a fémekkel tervezők munkáját segíteni.

Az acélból készült különleges formavilágú, funkciójú és felületű termékekhez talán éppen a fentiek miatt nehéz rátalálni. Az oldalon szeretnék sokféle felhasználási lehetőséget és terméket megmutatni, hogy minél több ember ismerje meg és bátran használja kertjének, otthonának ékességeként.

 

rooms-workshop-8211-2018